Tendintele 2017 in design si culori. De sarbatori traim un amestec de stiluri.

2017 este anul in care combinam stilurile si materialele festive: modelele cu care ne-am obisnuit si decoratiunile unice pot crea noi idei cu influente moderne.
Noi idei de asamblare, cu o nota retro, care iti transforma decorul de Craciun in ceva absolut fermecator. Culori si modele Culorile elegante inchise, negru, gri inchis sau antracit, produc o atmosfera speciala de sarbatoare. Impreuna cu nuante metalice, cum ar fi auriu sau cupru, garanteaza un plus de farmec. Combinatiile de rosu si alb sunt nelipsite anul acesta si continua sa radieze confort in mijlocul iernii.
La fel de bine pot fi combinate si peisaje de iarna, in alb sau gri deschis, cu tonuri pline.
Striatiile se intorc; folosite ca modele in culori clasice de rosu si verde amplifica atmosfera de sarbatoare. Materiale si accesorii Lucrurile unice se obtin anul acesta din materiale discrete. Pe primul loc se afla sfoara si piunezele. Impreuna cu perle, lana, hartie, polistiren sau ceara, acestea creeaza decoratiuni handmade unice.
Materialele sunt folosite in special pentru pandantive sau panglici.
Foarte la moda anul acesta sunt decoratiunile in carouri. Reciclarea ornamentelor vechi Materialele ce raman, cum ar fi decoratiuni de Craciun, crengute sau sticle goale, sunt perfecte pentru un nou proiect de decor. De exemplu, o etajera speciala pentru decorarea casutei lui Mos Craciun. Este o imagine care trezeste amintiri din copilarie si poate fi usor realizata cu lana si cuie.