Termeni si conditii de utilizare a site-ului

PRECIZARI IMPORTANTE

Atentie: Site-ul www.decoratiuni-magice.ro si serviciile furnizate de acesta NU sunt destinate copiilor sub 12 ani. Toti utilizatorii site-ului www.decoratiuni-magice.ro care au varsta sub 18 ani trebuie sa primeasca acordul parintilor sau tutorelui pentru a-si crea un cont si/sau a-si comunica datele personale prin intermediul acestui site.

Folosirea site-ului www.decoratiuni-magice.ro (inclusiv vizitarea acestuia - regulata, ocazionala sau izolata - crearea unui cont etc.) implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentati mai jos. Prin urmare, inainte de a utiliza acest site, trebuie sa cititi cu atentie aceste precizari, intrucat ele reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site si a tuturor serviciilor si materialelor informative din el.

Ferrero Romania isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza unilateral acesti termeni si conditii oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina termenilor si conditiilor puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

Generalitati

Acest site, care poate fi accesat la adresa www.decoratiuni-magice.ro (excluzand legaturile sau trimiterile - link-urile - catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termenii si conditiile de utilizare specifici acestora, astfel cum sunt acestia stipulati pe site-urile/paginile respective) este sub controlul Ferrero Romania SRL, o societate cu raspundere limitata infiintata si care functioneaza in conformitate cu legile romane, cu sediul in Strada Barbu Vacarescu nr. 201, Cladirea Globalworth, etaj 12, sector 2 – 020276 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/7003/2006, avand cod unic de inregistrare 18621132 si atribut fiscal RO, e-mail: [info.romania@ferrero.com] (denumita in continuare „Ferrero Romania").

Site-ul www.decoratiuni-magice.ro poate fi accesat din diferite tari din intreaga lume. Intrucat fiecare tara are legi care pot fi diferite de cele din Romania, accesarea si utilizarea site-ului www.decoratiuni-magice.ro va determina ca toate chestiunile aparute din/sau in legatura cu utilizarea si continutul acestui site, drepturile si obligatiile partilor mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce, sa fie guvernate de legea romana in vigoare. De asemenea orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti termeni si conditii si/sau cu utilizarea site-ului www.decoratiuni-magice.ro urmeaza sa fie deferita jurisdictiei instantelor de judecata din Bucuresti.

In caz de folosire abuziva sau neautorizata a aplicatiilor, materialelor sau a site-ului in general, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate aici, ne rezervam dreptul de a limita sau suspenda, fara preaviz, accesul dumneavoastra la site-ului www.decoratiuni-magice.ro. Este strict interzisa folosirea unor programe de calculator, aplicatii si/sau orice fel de metode in vederea interogarii site-ului ori in vederea generarii de comenzi automate sau orice alte actiuni similare care sunt de natura sa afecteze functionalitatea site-ului in orice fel sau care s-ar putea manifesta ca un atac asupra site-ului www.decoratiuni-magice.ro.

Domeniu de aplicare

Acest site este conceput si se adreseaza doar persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care au implinit 12 ani in momentul accesarii site-ului. Toate informatiile referitoare la materialele si serviciile afisate/disponibile pe site-ului www.decoratiuni-magice.ro sunt aplicabile strict pe teritoriul Romaniei.

Ferrero nu ofera nicio garantie cu privire la faptul ca materialele si/sau serviciile afisate/disponibile pe site-ului www.decoratiuni-magice.ro sunt corespunzatoare, disponibile sau relevante (potrivite) pentru un anumit scop si/sau pentru o alta tara. Continutul site-ului www.decoratiuni-magice.ro este relevant numai pentru teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de prezentul document.

Scopul site-ului si neangajarea raspunderii

Ferrero Romania si societatile afiliate grupului Ferrero nu sunt responsabili si nu pot fi tinuti raspunzatori in niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de terte persoane provenind din crearea unui cont si/sau comunicarea unor date cu caracter personal de catre persoane minore (sub varsta de 18 ani) in lipsa supravegherii parintilor ori fara acordul acestora.

Ferrero Romania nu garanteaza in niciun fel functionarea continua a site-ului, calitatea site-ului din punct de vedere tehnic si functional, ori lipsa oricaror malware (virusi sau alte programe similare) care ar putea exista pe site, independent de vointa Ferrero Romania. Astfel, Ferrero Romania nu va putea fi tinuta raspunzatoare in niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre persoanele care folosesc site-ul provenind din disfunctionalitati ale site-ului ori de existenta de malware pe acesta. Acest site este furnizat ca atare, fara garantii de orice fel.

Accesul utilizatorilor poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza aplicatia, intrucat mai multi utilizatori conectati simultan pot determina scaderea vitezei de raspuns a aplicatiei. Ferrero Romania va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea site-ului de catre utilizatori in conditii normale, inclusiv de securitate si confidentialitate a datelor cu caracter personal.

In caz de folosire abuziva sau neautorizata a aplicatiilor, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate aici, Ferrero Romania isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul anumitor utilizatori la site sau la contul lor.

Drepturi de proprietate intelectuala. Dreptul de autor. Marci inregistrate

Drept de autor © Ferrero Romania. Toate drepturile rezervate.

Intregul continut al site-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, sunet, software, elemente de grafica web, statistici, precum si orice alte date si aplicatii sunt proprietatea Ferrero Romania si a societatilor afiliate grupului Ferrero, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.

Ferrero Romania acorda si garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro si nu le confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul/continutul acestuia in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Ferrero Romania, ori in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Ferrero Romania. Nerespectarea interdictiilor de mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice incercare de a accesa sau de a modifica fara drept continutul site-ului www.decoratiuni-magice.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.decoratiuni-magice.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.decoratiuni-magice.ro si va atrage raspunderea penala a aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Toate marcile prezentate pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro sunt marci inregistrare ale Ferrero Romania sau ale societatilor afiliate grupului Ferrero si protejate ca atare de legislatia in vigoare. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricareia dintre marcile prezentate pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro.

Continut

Referirea la orice produs sau serviciu prezentat pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu.

Informatiile din aceasta pagina de internet sunt doar pentru informarea generala a utilizatorilor acesteia si uzul personal al acestora. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru un anumit scop, in luarea anumitor decizii sau pentru a va schimba intr-un anumit sens comportamentul fata de anumite produse sau servicii. Ferrero Romania si societatile afiliate grupului Ferrero, angajatii sau colaboratorii acestora nu vor fi tinuti raspunzatori pentru orice pierdere, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestui site, sau a oricarei pagini de internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, directa sau indirecta, pe care ati putea sa o suferiti ca urmare a faptului ca folositi informatiile si sau serviciile disponibile pe acest site.

Utilizatorul poate accesa site-ul 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care se efectueaza lucrari de intretinere si/sau actualizare ori in care site-ul este indisponibil din motive independente de vointa Ferrero Romania. Ferrero Romania poate oricand suspenda sau intrerupe furnizarea site-ului, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor actualizari, reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor site-ului, fara a avea vreo raspundere in acest sens. De asemenea Ferrero Romania va putea suspenda, modifica, adauga sau sterge, temporar sau permanent, in orice moment, portiuni din continutul site-ului www.decoratiuni-magice.ro.

Legaturi cu alte pagini/site-uri

In cadrul site-ului pot exista link-uri automate/adrese de legatura la alte pagini de internet/site-uri. Aceasta nu inseamna neaparat ca Ferrero Romania sau societatile afiliate grupului Ferrero sunt asociate cu oricare dintre aceste alte pagini de internet/site-uri sau cu detinatorii/titularii/administratorii acestora. Chiar daca intentia Ferrero Romania este sa gasiti aceste pagini de interes, nici Ferrero Romania, nici societatile afiliate grupului Ferrero si nici reprezentantii, angajatii sau colaboratorii acestora nu vor fi tinuti raspunzatori pentru orice pierdere, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a respectivelor pagini de internet/site-uri, sau a oricarei pagini de internet legate de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, directa sau indirecta, pe care ati putea sa o suferiti ca urmare a faptului ca folositi informatiile si sau serviciile disponibile pe respectivele pagini de internet/site-uri. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina de internet, va puteti intoarce la pagina www.decoratiuni-magice.ro tastand pe sageata "backwards"/"inapoi" sau formand adresa www.decoratiuni-magice.ro.

Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Ferrero Romania si imputernicitii Ferrero Romania prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in calitate de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in baza notificarii nr. 8695.

Toti utilizatorii site-ului www.decoratiuni-magice.ro care au varsta sub 18 ani trebuie sa primeasca acordul parintilor sau tutorelui inainte de a-si crea un cont si/sau a-si comunica datele personale prin intermediul acestui site.

Atunci cand accesati site-ul si ne comunicati date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, datele si informatiile cu caracter personal comunicate vor putea fi folosite de catre Ferrero Romania: (i) in vederea imbunatatirii de catre Ferrero Romania a produselor si serviciilor oferite, precum si a administrarii relatiei cu clientii sai; (ii) in scopul furnizarii serviciilor Ferrero Romania prezentate pe site, solutionarea cererilor si a reclamatiilor; (iii) prevenirea/depistarea/sanctionarea fraudelor; (iv) in scopuri de reclama, marketing si publicitate (inclusiv marketing direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare directa; (v) pentru efectuarea de statistici; (v) in vederea intreprinderii de alte activitati de catre Ferrero Romania, permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari separate exprese din partea utilizatorului.

Accesarea site-ului si oferirea de date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site constituie consimtamantul utilizatorului ca datele sale personale sa fie stocate intr-o baza de date a administrata de Ferrero Romania si imputernicitii Ferrero Romania. Toate datele oferite de utilizator prin intermediul utilizarii acestui site sunt colectate si prelucrate de catre Ferrero Romania si de catre imputernicitii sai si vor putea fi folosite de catre Ferrero Romania si imputernicitii Ferrero Romania. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Ferrero Romania sau imputernicitii Ferrero Romania sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, utilizatorul poate solicita, cu titlu gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele sale sunt sau nu prelucrate, poate interveni asupra datelor transmise, poate formula opozitie impotriva prelucrarii datelor pentru motive intemeiate legate de situatia sa particulara. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert sau sa fie dezvaluite unor terti in asemenea scop.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Ferrero Romania SRL, Strada Barbu Vacarescu nr. 201, Cladirea Globalworth, etaj 12, sector 2 – 020276 Bucuresti.

Confidentialitate. Drepturi conferite Ferrero Romania

Toate comunicarile, materialele sau datele fara caracter personal pe care le transmiteti prin intermediul acestui site/a formularelor disponibile pe acesta, prin posta electronica sau pe alte cai, inclusiv orice date, intrebari, comentarii, sugestii si/sau alte date similare, sunt si vor fi tratate drept neconfidentiale de catre Ferrero Romania. Tot ce ne transmiteti sau postati pe site poate fi utilizat de Ferrero Romania si societatile afiliate grupului Ferrero, prin reproducere, divulgare, transmitere, publicare, difuzare si postare sau operatiuni similare, fara plata unei contraprestatii sau oricaror sume de bani de catre Ferrero Romania sau societatile afiliate grupului Ferrero in beneficiul utilizatorilor. In plus, Ferrero Romania si societatile afiliate grupului Ferrero sunt liber sa utilizeze in orice scop (inclusiv, dar nelimitat la, dezvoltarea, fabricarea, promovarea si marketingul produselor) orice idei, lucrari artistice, inventii, dezvoltari, sugestii sau concepte cuprinse in orice comunicare pe care o trimiteti prin intermediul acestui site/a formularelor disponibile pe acesta, prin posta electronica sau pe alte cai, fara plata unei contraprestatii sau oricaror sume de bani de catre Ferrero Romania sau societatile afiliate grupului Ferrero in acest sens utilizatorilor in cauza. De asemenea, prin transmiterea informatiilor, materialelor sau altor date utilizatorii declara pe propria raspundere si garanteaza ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului materialului/comunicarii transmis/e.

Cookie-urile

Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor fac acest lucru. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, și ele nu se regăsesc mai jos, vă rugam să ne contactați utilizând acest formular.

Ce se înțelege prin cookie-uri?
Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil, atunci când vizitaţi site-ul respectiv. Cu ajutorul cookie-urilor site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (e.g. login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.

Cum se folosesc cookie-urile?
Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți, pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Facebook (pentru a recunoaște utilizatorul - dacă utilizatorul este conectat la Facebook, în același browser - pentru a permite utilizarea unor opțiuni, de exemplu, a butonului „îmi place"/„like") și Google Analytics (pentru a recunoaște utilizatorul în Google Analytics și colecta date despre traficul utilizatorului pe site-uri; Google Analytics nu colectează în acest caz date personale ale utilizatorului, dar este folosit pentru a genera statistici generale despre trafic). De asemenea, pe acest website există link-uri către terțe website-uri; odată accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

O vizită pe acest site poate plasa următoarele cookie-uri:

Cum puteţi controla cookie-urile?
Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi setările browserului pe care îl utilizați. Astfel, puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

Ferrero Romania s.r.l. este o companie inregistrata ca operator de date personale la anspdcp cu notificarea nr. 8695. Operatorul prelucreaza datele
personale furnizate de dumneavoastra in scopul derularii activitatilor de marketing si publicitate. Datele dumneavoastra personale nu vor fi
dezvaluite tertelor parti. Prelucrarea datelor dvs. Se face in conformitate cu legea 677/2001, lege care va garanteaza dreptul de acces, dreptul
de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale
care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi precum si pentru a primi in mod gratuit o copie
a regulamentului promotiei, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Ferrero Romania s.r.l.,
Strada Barbu Vacarescu nr. 201, Cladirea Globalworth, etaj 12, sector 2 – 020276 Bucuresti.